Kezdőlap DIMOS – a tetőmunkákra kialakított berendezések specialistája

DIMOS – a tetőmunkákra kialakított berendezések specialistája

Az DIMOS széles termékskálával áll a forgalmazók és a tetőfedők rendelkezésére, a forgalomnövekedés és a nyugodt munkavégzés elősegítése érdekében.

Odafigyelünk a forgalmazókra

A DIMOS-nál a forgalmazó az első naptól szívügy. A kezdetektől fogva a DIMOS stratégiája az volt, hogy Franciaországban és Európa szerte jelen legyen minden forgalmazónál. Pl. Mi hoztuk létre a forgalmazói hálózatokban az első tetőfedőknek szánt „polchelyeket”. A termékskálában mindig egy lépéssel előbbre lenni, ötletekkel hozzájárulni, előre látni a szükségleteket, valamint újításokkal elősegíteni az üzletet és a szolgáltatásokat: ez az, ami minden nap hajt bennünket.

Minden forgalmazónak, aki megtisztel minket bizalmával széles választékot biztosítunk tetőfedőknek szánt teljesen átfogó, valamint különleges megoldásokból. Egy polchely fényképe Az utóbbi 30 évben cégpolitikánk alapja a „vezetőnek lenni” stratégia volt.

A DIMOS választása a siker záloga, mivel mi nem csupán egy további piaci szereplő szeretnénk lenni a vevőink számára, hanem egy olyan kiváló társaság akarunk lenni, amely hivatkozási alapul szolgál.

Dimos quality

Magasban történő munkavégzés DIMOS

Magasban történő munkavégzés DIMOS

Berendezések tetőfedő DIMOS

Berendezések tetőfedő DIMOS

Berendezés tetők DIMOS

Berendezés tetők DIMOS

 

 

 

 

 

 

A DIMOS az a csapat, amely az Ön oldalán áll, és szakmai képességeit a következőkben adja át Önnek: 

• testre szabott műszaki támogatás,
• termékoktatás,
• testre szabott marketing-támogatás: eladás-fejlesztési eszközök, találkozók,
• rendezvények, tippek …
• eladás utáni szerviz és logisztika.

Bennünket a professzionális tetőfedők inspirálnak

Az, hogy a DIMOS megérti a forgalmazókat, abból fakad, hogy termékeinket tetőfedők fejlesztették ki tetőfedőknek. A problémákhoz és a különleges üzleti igényekhez való hozzáállásunk oda vezetett bennünket, hogy az egész országban, majd nem sokkal később nemzetközileg is működő, lelkes csapatokat, valamint széles és átfogó termékskálákat hoztunk létre és szoros kapcsolatokat építettünk ki.
Célunk az is, hogy képesek legyünk előre látni a holnap igényeit, pl. az új, nagyobb kényelem és biztonság jegyében tervezett szerszám- és gép-kínálatunkkal: Triad Valiz ….

Az innováció elégedettséghez vezet

A DIMOS gyártási tevékenységének része a kutatás.
A társaság alapításakor egy erős kutatás fejlesztési központ létrehozása mellett döntött. A tervezés és a végrehajtás minden szakaszában elemzések, megvalósíthatósági tanulmányok, valamint a DIMOS csapatok – a tetőfedőkkel a tetőkön, munkavégzés közben végzett – ellenőrző vizsgálatai segítségével keressük az optimális megoldásokat, hogy megbízható, tartós és biztonságos termékekkel szolgálhassunk Önöknek.

DIMOS műhely

DIMOS műhely

DIMOS műhely

DIMOS műhely

mérnöki DIMOS

mérnöki DIMOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel a szenvedély közös és a biztonságnak nincsenek határai, a Dimos-t az exportban az aktív stratégiai megközelítések kötik. Bár az országok különbözőek minden tetőben közös, hogy otthonokat véd.

 

DIMOS – határokon átívelő biztonság

A Dimos szakemberek az építkezéseken a legfontosabbnak az egészségvédelmet és munkaminőségét tekinti. Annak érdekében, hogy az építkezéseken a tetőfedőket a leghatékonyabb szerszámokkal, gépekkel és berendezésekkel lássuk el, a teljes biztonság mellett, a Dimos érdekelt a minősítési eljárásokban, hogy teljesítse a legmagasabb francia és európai szabványok követelményeit. Garantáljuk, hogy a legjobb eszközökkel, tökéletes biztonságban fog dolgozni.

DIMOS logisztika

DIMOS logisztika

Európa térképe

Európa térképe

MENU