Kezdőlap Gépek, eszközökHajlítógépek

Hajlítógépek

Bending machine for roofer DIMOS

DIMOS hajlitogépek tetöfedök reszére

Az Önök, munkájához, az acél-, alumínium-, réz- és horganyzott lemezek hajtásához, vágásához és peremezéséhez, hatékony, kényelmesen kezelhető és jó minőségű szerkezetre van szükségük. A DIMOS hajlítógépek és tartozékaik kielégítik az Önök igényeit.

Tetőfedők számára tervezett, műhelyben és építkezésen használható hajlítógépek széles választéka

Annak érdekében, hogy minden igényüket kielégítsük, a DIMOS kiváló minőségű és jól megtervezett hajlítógépek széles skáláját kínálja Önöknek. Amennyiben hatékony, kényelmesen kezelhető és minőségi konstrukciót keresnek, a mi, műhelyben és építkezésen használható hajlítógépeink jelentik a legjobb választást. Bármilyen típusú munkához megtalálják az ideális hajlítógépet.

Tetőfedők által, tetőfedőknek tervezett, műhelyben használható hajlítógépek

A DIMOS tetőfedők részére, műhelyben használható hajlítógépeket fejlesztett ki. Továbbá olyan tartozékokkal és kiegészítőkkel látta el ezeket, amelyek minden hajlítógéphez alkalmazhatóak, növelve ezzel azok felhasználási sokoldalúságát, az Önök igényeinek kielégítése érdekében. A DIMOS műhelyben használható hajlítógépek széles skáláját kínálja, amelyek alkalmasak lemezvágási, -hajlítási és-peremezési munkák elvégzésére. A tetőfedők részére kialakított összes hajlítógépet a legjobb műszaki tudást bevetve úgy alkottuk meg, hogy azok a tetőfedők munkáját megkönnyítsék.

Hajlító gép műhely DIMOS

Hajlító gép műhely DIMOS

Tetőfedők által, tetőfedőknek tervezett, építkezésen használható hajlítógépek

A DIMOS könnyen szállítható, építkezéseken használható hajlítógép-megoldásokat kínál tetőfedőknek. Ezek a Rotalame-mal felszerelt, hengerítőgépekkel ellátott hajlítógépek önállóan és sokoldalúan használhatók.

Hajlító gépek munka helyszíni DIMOS

Hajlító gépek munka helyszíni DIMOS

További termékek
megtekintése

Munka a magasbanKiegészítők tetőkhöz
MENU