Kezdőlap Gépek, eszközökKorczáró gépek

Korczáró gépek

Crimping machine for roofer DIMOS

DIMOS peremezögépek tetöfedök részéré

 

A tetőfedők részére kialakított DIMOS peremezőgépek minden tetőfedő munkára alkalmasak, és tiszta, hibátlan minőségű munkavégzést biztosítanak. Ezeket a gépeket úgy fejlesztettük ki, hogy a tetőn könnyen szállíthatók és mozgathatók legyenek. Ez a gép valódi

kényelmet kínál. A peremezés minimális erőkifejtést igényel.
Peremezés

• szögletes hajtott hornyok vagy
• kettős álló-hornyok

 Tetőfedők által, tetőfedőknek tervezett peremezőgép

DIMOS ezt a peremezőgépet a tetőfedők legkülönbözőbb igényeinek (peremminőség, szilárd tömítés, gazdaságosság…) kielégítésére fejlesztette ki. A tetőfedők szaktudása és a fémlemez-megmunkálás területén szerzett szakmai tapasztalatai tették lehetővé, hogy ki tudjuk fejleszteni e jó minőségű peremezőgépet, amely képes a gépmunkát hatékonyan elvégezni, mind a műhelyben, mind az építkezésen.

A peremezést nyolc henger végzi, ami által nagyon jó minőségű, a lemezfajtát figyelembe vevő szegély jön létre. Ez a peremezőgép lejtésben vagy homlokzat mentén is használható.

A gép nagyszilárdságú acélból készült annak érdekében, hogy ellenálljon a nagy csavaróerő által okozott mechanikai terhelésnek, valamint biztosítsa a stabilitást, pontosságot és a hosszú élettartamot. Ennél a peremezőgépnél különleges figyelmet fordítottunk az ergonómiára és az alkotóelemek (hengerek, csapágyak…) megválasztására. Ez garantálja a berendezés tartósságát és megbízhatóságát.

 

További termékek
megtekintése

Munka a magasbanKiegészítők tetőkhöz
MENU