Kezdőlap Gépek, eszközökProfilozógépek

Profilozógépek

Profiling machine for roofer DIMOS

DIMOS „szegélyléc” és „állókorc” profilozógépek tetőfedőknek

DIMOS „szegélyléc” és „állókorc” profilozógépek tetőfedőknek

Jó minőségű és pontos szegélyprofilok gyártásához a PROFIBAC-M ® az ideális gép. Ez az erős, könnyű, nagy teljesítményű és kompakt gép miden építkezésen az Ön szövetségese.

A DIPRO állókorc profilokhoz létrehozott profilozógépet specifikus és beszegett profilokhoz fejlesztettük ki. A teljesítmény optimalizálásához kiegészítő berendezés áll rendelkezésre.

Profilozógépek jó minőségű falcoláshoz

A tetőfedők részére kialakított DIPRO profilozógépeket magas minőségű, specifikus és beszegett profilok kialakításához fejlesztettük ki.

Ezek a profilozógépek nagy teljesítményűek, hatékonyak és könnyen szállíthatók.

Ez a tetőfedők által, tetőfedőknek tervezett profilozógép-sorozat kialakításának köszönhetően könnyen szövetségesévé válik minden tetőkialakításon.

A fémmunka megkönnyítésére tervezett profilozógépek ezen legutóbbi generációját változtatható sebességű motorokkal láttuk el. Ezeket a gépeket a tetőfedők igényeinek kielégítésére terveztük, az alábbi szempontok szerint:

• a konténer megjelenésének minősége,
• egyszerű beállítás,
• kapacitás,
• munkaterhelés,
• megbízhatóság,
• kényelem és ergonómia.

 Tetőfedők által, tetőfedőknek tervezett profilozógépek

A DIMOS ezeket a profilozógépeket a tetőfedők különböző igényeinek (lécek száma, kapacitás, lemezvastagság…) kielégítésére fejlesztette ki. A tetőfedők szaktudása és a fémlemez-megmunkálás területén szerzett szakmai tapasztalatai tették lehetővé, hogy képesek legyünk ezeket a jó minőségű és a műhelyben gyorsan és pontosan dolgozó profilozógépeket kifejleszteni.

A szilárdság, a stabilitás, a megbízhatóság és a hosszú élettartam biztosítása érdekében, ezek a profilozógépek nagyszilárdságú acélból készülnek. Az egyszerű beállítás érdekében alapfelszereltségként programozható rendszerrel rendelkeznek. Ezeknél a profilozógépeknél különleges figyelmet fordítottunk a motor-komponensek megválasztására. Ez biztosítja a berendezés tartósságát és megbízhatóságát.

Batten profilalkotás gépek DIMOS

Batten profilalkotás gépek DIMOS

Illesztési profilalkotás gépek DIMOS

Illesztési profilalkotás gépek DIMOS

További termékek
megtekintése

Munka a magasbanKiegészítők tetőkhöz
MENU