Felületkezelés

Roof treatment DIMOS

DIMOS tetőfelület-ápolási megoldások

DIMOS tetőfelület-ápolási megoldások

A DIMOS a tetőfelületek karbantartására létrehozott egy elismerten hatékony és környezetbarát terméket: DIMOUSSE. Ez a tetőfelület-ápolási megoldás saját felületkezelő berendezéssel rendelkezik.

A DIMOUSSE a megoldás minden alkalmazáshoz

A DIMOUSSE ® egy olyan termék, amely a moha, a zuzmó és a zöld növényzet eltávolítását célozza meg, mégpedig minden típusú felületről: cserép, pala, zsindely, fíber, tégla, terméskő …

A DIMOUSSE ® egyformán hatásos tetőkön, teraszokon, erkélyeken, kövezeten, beton- vagy aszfaltjárdákon, de teniszpályákon is. Az anyagokat – a horganyt is beleértve – nem károsítja (sérüléseket vagy korróziót nem idéz elő). A DIMOUSSE ® megelőző és regeneráló hatású. Nagy tető- és homlokzattisztító ereje és hatásfoka mellet környezetkímélő.

A DIMOS a hatékony felületápolás biztosításához minden egyes alkalmazáshoz külön formulát dolgozott ki:

• Moha, alga, zuzmó és zöld növényzet eltávolítása: DIMOUSSE
• Moha, alga, zuzmó és zöld növényzet eltávolítása és impregnálás… DIMOUSSE AQUA +
• Tető-, fal- és homlokzat-tisztítás: DIMOUSSE CLEAN
• Terasz-karbantartás: DIMOUSSE TERRASSE

 Felületápoló berendezések

A termékskála teljessé tételéhez a DIMOS speciális tető-felületápoló berendezéseket fejlesztett ki. Ezek a professzionális berendezések lehetővé teszik, hogy a tetőfedők minőségi szolgáltatásokat kínálhassanak ügyfeleiknek.

• PULVEBAT 12 V-os készlet: öntöltő, 12V-os porlasztóberendezés, 6 m hosszú csővel
• PULVEBAT 220 V-os készlet: öntöltő, 12 V-os porlasztóberendezés, 6 m hosszú csővel

Tetőfedők által tetőfedőknek tervezett tető-felületápolási megoldások

A DIMOS ezeket a tető-felületápolási termékeket és berendezéseket a tetőfedők különböző igényeinek (értékesítési lehetőségek, hatásosság, megjelenés…) kielégítésére tervezte és gyártotta. Tetőfedői szaktudásuk és munkatapasztalataik tették lehetővé e tető-felületápolási megoldások széles skálájának kifejlesztését. Ez a garancia arra, hogy a tetőfedők elvárásai tökéletesen teljesüljenek.

 

 

További termékek
megtekintése

Munka a magasbanGépek, eszközök
MENU