Kikötés

Tető lekötőelem Dimos

Tető lekötőelem Dimos

Rögzítőeszközök és biztonsági tető-horgok tetőfedők részére

A rögzítőeszközök és a biztonsági tető-horgok a tetőfedők magasban végzett munkájának hatékonyságát és biztonságát garantálják. Ezeket a rögzítőeszközöket és biztonsági tető-horgokat az alábbi PPE (Personal or Collective Protection Equipment -Egyéni vagy Kollektív Védőeszközök) rögzítésére és leesésének megakadályozására tervezték: tetőfedő létrák, kantárok, védőkorlátok…

Biztonsági rögzítőeszközök az Ön igényeinek megfelelően

Az építkezéstől függően a DIMOS – mind kollektív, mind pedig egyéni védelemhez – különféle rögzítőeszköz-megoldásokat kínál:

facade anchoring device Dimos

homlokzati rögzítőeszközök

Feed-through safety bar Dimos

biztonsági horgok

bottom of roof anchorage Dimos

Átmenő rúd

Roof safety hook Dimos

rögzítés a tető alsó részéhez

Temporary anchorage Quicksafe- Dilock TA

valamint ideiglenes rögzítőeszközök, tető- és világító-ablakokhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a rögzítőeszközök megfelelnek a jelenleg érvényes biztonsági szabványoknak.

Hogy ne zavarjuk meg az épület küllemét és figyelembe vegyük a tető lejtését is, ezek a rögzítőeszközök és biztonsági tető-horgok különféle formákban és színekben állnak rendelkezésre. Ezek a rögzítőeszközök – nem utolsó sorban – megbízhatóak, biztonságosak, tartósak és kialakításuk átgondolt, hogy bármilyen tetőszerkezet-elrendezésre könnyen fel lehessen őket szerelni.

Igényeik tökéletes kielégítése érdekében a biztonsági rögzítőeszközök skáláját állandóan bővítjük, s amennyiben a kívánt megoldás nem szerepel a katalógusban, készek vagyunk azt együtt megtervezni.

Tetőfedők által tetőfedőknek tervezett biztonsági rögzítőberendezések

A Dimos ezt a biztonsági rögzítőeszköz választékot az építés és a tetőfedők tetőn végzett munkájának biztonságossá tételére tervezte. Kielégíti egyedi igényeiket (biztonság, hatékonyság, előírások …). Szakértelmük és szakmai tapasztalataik tették lehetővé a PPE (Személyi vagy Kollektív Védőeszközök) széles skálájának kifejlesztését. Ez a garancia arra, hogy a tetőfedők elvárásai tökéletesen teljesüljenek.

Miért van szükség a horgokra ? 

A végfelhasználó már az épület tervezési fázisában köteles kidolgozni a DIUO-t (Folder of Further Works on the Building-Az Épületen a Jövőben Végzendő Munkák Dossziéja), amely a kívánt tető-hozzáférési és -karbantartó berendezésekről is gondoskodik. A rögzítőeszközöket, mint olyanokat, a gyártó kezelési útmutatójának is tartalmaznia kell, akár egyéni, akár kollektív védelmet szolgálnak.

Használatuktól függően a rögzítőeszközöknek teljesíteniük kell a jelenlegi szabványokat. Franciaországban ez a rögzítési pontokra az EN 795, a biztonsági horgokra pedig az EN 517 A / B.

További termékek
megtekintése

Kiegészítők tetőkhözGépek, eszközök
MENU